ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ... (οι ιδιοφυΐες του αυτισμου...!)

10:08 π.μ.


Μια φορά κι έναν καιρό, σε μία χώρα μακρινή που την έλεγαν Νέα Υόρκη, ζούσε ένα όχι και τόσο νέο κορίτσι, που ονειρευόταν να γίνει πριγκίπισσα.

Λοιπόν, και στα 37 χρόνια της ήταν ακόμη ανύπαντρη, έτσι η υπόθεση «πριγκίπισσα» χρειαζόταν ένα πλάνο Β!!!!

Μετά από έντονη πίεση των γονιών της να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει, τελικά παντρεύτηκε. Ευτυχώς, αυτή η wanna-be πριγκίπισσα είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα της, απλά δεν είναι το είδος του πρίγκιπα με βασιλική καταγωγή……

Ωστόσο η κοπέλα της ιστορίας μας παρόλο ότι με το γάμο της δεν κατάφερε να γίνει πριγκίπισσα… έγινε με τον γιό της, τον Ethan! Ο Ethan, ένα 7χρονο αγόρι, ανήκει στο φάσμα του Αυτισμού. Από πολλή μικρή ηλικία ο Ethan έδειξε τεράστια δυναμική στο πιάνο. Μέσα από τη συνεχή δημοσιοποίηση βίντεο του Ethan στο Facebook,  ο μικρός έχει γίνει, κατά την ταπεινή γνώμη της μητέρας, μια τοπική διασημότητα! Με τον καιρό ο Ethan κλήθηκε να παίξει «συναυλίες» που συγκέντρωναν μεγάλο πλήθος κόσμου!

……



Κάθε φορά που η μητέρα βλέπει τη βασιλική οικογένεια να χαιρετά τους υπηκόους της από το μπαλκόνι των ανακτόρων του Buckingham, ξέρει πως αισθάνονται! Είναι το ίδιο συναίσθημα που έχει εκείνη όταν συνοδεύει τον Ethan στην σκηνή και εκείνος μαγνητίζει το πλήθος με τη μουσική του. Ο Ethan είναι ο «βασιλιάς», και η μαμά του πλέον νοιώθει σαν πριγκίπισσα….. J 


Η «Genius of Autism» (η ιδιοφυΐα του αυτισμού)  είναι ένας οργανισμός που χορηγείται από το McCarton Foundation. Το McCarton Foundation βοηθάει νέους ανθρώπους που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού να συνειδητοποιήσουν την πλήρη δυναμική τους και να γιορτάσουν το εξαιρετικό ταλέντο τους. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αναγνώστες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *